Spletna stran

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin, ki ti bodo vzele sapo.

Tvoje okno v splet

Za izdelavo spletnih stran uporabljamo samo najboljše, kar trg ponuja. Zato, da vse deluje kot mora. Samo lepota v tem primeru ni dovolj. Vsako stran izdelamo z naslednjimi lastnostmi:

Odzivnost

Večina prometa na spletu danes poteka preko mobilnih naprav.
Zato je vsaka stran stran, ki jo izdelamo, že prirejena za uporabo tako na računalnikih, kot na tablicah in pametnih telefonih.
Responsive je po slovensko odziven design in pomeni, da se vsebina spletne strani prilagodi na velikost ekrana, na katerem se prikazuje. S tem se izboljša izgled in uporabniška izkušnja. To pa spet vpliva na število obiskov strani.

Hitrost

Počasna spletna stran ne bo imela obiska, ki ga želiš in potrebuješ. Brskalniki, predvsem Google, štejejo hitrost strani – kako hitro se odpira – za enega najpomembnejših dejavnikov za prikazovanje v iskalnih rezultatih.
Največja zavora so slike. Prevelike slike pomenijo preveč podatkov, ki jih brskalnik mora naložiti. In to traja. V povprečju 80% obiskovalcev zapusti spletno stran, če se ne naloži v 3 sekundah.

Varnost

Biti prisoten na spletu, tej globalni tržnici za vse živo, je lepo, moderno in koristno.
Žal pa prinaša s seboj tudi izpostavljenost ljudem s slabimi nameni. Hekerji vdirajo v spletne strani zato, da kradejo podatke, delajo poslovno škodo ali samo zato, da nagajajo.
Varnost pred takšnimi vlomi in tudi spamerji je nujna za dolgo in uspešno uporabo spletne strani. Zato je zaščita spletne strani del našega osnovnega paketa in jo vgradimo takoj, ko se lotimo izdelave.

Kaj uporabljamo

Temelj izgleda in kvalitete naših spletnih strani

Spletne strani izdelujemo v WordPressu. Je najbolj razširjen, uporabniku prijazen in prilagodljiv sistem za prikazovanje spletnih vsebin na svetu. Poganja kar 28% vseh strani. Primarno uporabljamo dve grafični predlogi oziroma temi:

DIVI

Divi je najbolje prodajana tema na svetu. Uporabniki so jo naložili že več kot 450.000 krat. S svojim Visual Builderjem je spremenila način, kako se spletne strani izdelujejo. Kaj vse je z njo možno, si lahko ogledaš tukaj.

Več o Divi

X

X je najhitreje prodajana tema na themeforest.net. Gre za pravo zver, saj pride v paketu z 10 premium vtičniki. Praktično gre za 4 teme v eni, zato so možnosti z njo neomejene. V akciji jo vidiš ravnokar.

Več o X

Kako do spletne strani

Vsi koraki za izdelavo tvoje fenomenalne strani:

 • Izpolni vprašalnik

  Moja stran je aplikacija, ki smo jo naredili posebej za ta namen. Z njo dobimo osnovne podatke o tem, kakšno spletno stran želiš, ti pa dobiš okvirno ceno izdelave take strani. Če iščeš najcenejšega ponudnika, potem nismo zate.

 • Telefonski pogovor

  Ko preučimo tvoje naročilo, te bomo po potrebi poklicali in se tudi sestali. Na podlagi tvojega naročila in morebitnih dodatnih informacij bomo podali točno ceno za izdelavo spletne strani. Osnovno informacijo glede cene sicer že imamo: res nismo najcenejši na svetu.

 • Želiš nadaljevati?

  Če ugotoviš, da smo pravi za izdelavo tvoje spletne strani, na osnovi ponudbe nakaži 50% avansa. Ko prejmemo plačilo, se ponovno dobimo in začnemo z brainstormingom. Dorečemo točen izgled strani in rok, do kdaj mora biti končana.

 • Gremo na delo

  Tukaj vzamemo našo čarobno palčko iz predala in začnemo delati. Nekje na pol poti ti bomo poslali link, kjer boš lahko videl-a, kaj smo naredili in preveril-a, če smo na pravi poti. Odvisno od velikosti spletne strani, celotna izdelava lahko traja od 2 – 6 tednov.

 • Revizija izdelka

  Ko končamo, se dobimo in pregledamo celotno spletno stran z vsemi funkcijami. V tem trenutku je stran že testirana in polno funkcionalna. Če opažiš še kaj, kar bi želel-a v okvirju prvotnega dogovora spremenit, je to pravi trenutek. 😉

 • V etru!

  Juhuuuu! Tvoje okno v splet je del tebe in tvojega posla. Sedaj ga lahko s ponosom pokažeš svojim prijateljem, znancem, družini in poslovnim partnerjem. Verjetno bo šlo mimo tebe dejstvo, da stran ne bo izgledala isto celo tvoje življenje. Zato…

 • Kaj pa zdaj?

  Nič bat’. V ceno je všteto tudi izobraževanje, kako izvesti preproste spremembe na strani: dodajanje ali spreminjanje teksta, dodajanje ali spreminjanje slik in dodajanje ali brisanje strani oz. objav. Za mesečni pavšal pa ponujamo tudi pakete podpore – da bo mir v hiši.

Funkcije strani, ki pridejo prav

Za lažjo uporabo aplikacije Moja stran smo pripravili hiter pregled in kratko razlago posameznih funkcij,
ki jih lahko dodamo na tvojo spletno stran.

optimizacija

Optimizacija

Optimizacija strani za brskalnike ali strokovno SEO. Glavni cilj je višje uvrščanje med iskalnimi rezultati in s tem boljši obisk spletišča.

spletna trgovina

Spletna trgovina

Woocommerce je najbolj razširjen in priznan vtičnik za spletno trgovino. Tako lahko prodajaš praktično karkoli kamorkoli.

Novičke

Novičke

Novičke ali newsletter je eno najmočnejših marketinških orodij in odličen način obveščanja svojih uporabnikov o novostih in akcijah.

Članstvo

Članstvo

Če nočeš, da vsak obiskovalec vidi celotno vsebino spletne strani, omejiš dostopnost samo na tiste, ki plačajo mesečno ali letno naročnino.

Socialno omrežje

Socialno omrežje

Vzpostavimo ti pravo lastno socialno omrežje s profili, prijateljstvi, zidom, dopisovanjem, objavami,..predstavljaj si tvoj lasten facebook!

Forum

Forum

Omogoči svojim uporabnikom, da sodelujejo v različnih razpravah, delijo mnenja, izkušnje, iščejo pomoč ali informacije.

Delitev vsebin

Delitev vsebin

Na facebooku, twitterju, linkedinu, pinterestu in podobnih vsi delimo vsebine, ki se nam zdijo zanimive. Omogoči delitev tudi tvoje!

Hitra registracija

Hitra registracija

77% uporabnikov pravi, da je registracija s socialnimi omrežji dobra stvar in da bi jo morala imeti vsaka spletna stran. Vključi jo tudi na svojo.

Napredne forme

Obrazci, kvizi, ankete

Kontakti obrazci, ankete, vprašalniki, kvizi, z zahtevnimi kalkulacijami, pogoji in s pošiljanjem rezultatov po mailu.. vse je možno.

Datotečni sistem

Datotečni sistem

Želiš z uporabniki ali zaposlenimi deliti datoteke, jim omogočiti njihovo obdelavo in tako spremljati napredek projekta ali posla? To potrebuješ.

Večjezičnost

Večjezičnost

S spletno stranjo nisi omejen več samo na lokalno skupnost ali lastno državo. Z večjezičnostjo razširiš krog potencialnih uporabnikov.

Customizacija

Customizacija

Na tvojo željo izvedemo tudi posebne prilagoditve funkcionalnosti, izgleda in uporabnosti. Gre za storitev po predhodnem dogovoru.

UGODNO:
Optimizacija slik, odzivnost spletne strani in varnostna zaščita so všteti v osnovni ceni.

Naroči svojo spletno stran

Najpogostejša vprašanja