Želiš novo spletno stran? Ni problema, 'mamo mi to.

V wordpressu izdelujemo spletne strani, ki ti znajo vzeti sapo.
Za izdelavo uporabljamo samo najboljše, kar trg ponuja. Zato, da vse deluje kot mora. Samo lepota namreč tu ne bo dovolj.

NAROČI SVOJO STRAN
web-dev-12

Kaj uporabljamo

web-icon-design-2

Divi theme

Divi je najbolje prodajana tema na svetu. Uporabniki so jo naložili že več kot 500 krat. S svojim Visual Builderjem je spremenila način, kako se spletne strani izdelujejo. Nove mejnike postavlja še danes. V akciji jo vidiš ravnokar.

web-icon-code-2-1

X/Pro theme

X je najhitreje prodajana tema na themeforest.net v zgodovini. Gre za pravo zver, saj pride v paketu z 10 premium vtičniki. Pro je nadgradnja X teme z nikoli prej videnimi možnostmi pri oblikovanju headerjev in footerjev.

Koraki do spletne strani

web-icon-light-bulb

IDEJA

Določi, kaj želiš, v naši aplikaciji. Mi dobimo osnovne podatke o tem, kakšno spletno stran želiš, ti pa dobiš okvirno ceno izdelave take strani.
web-icon-design

Dizajn

Če se najdemo, začnemo s pripravo in dizajnom strani. Nekje na pol poti ti bomo poslali link, kjer lahko preveriš, če smo na pravi poti.
web-icon-adjust

ReVIZIJA

Stran je testirana in polno funkcionalna. Če opaziš še kaj, kar bi želel-a v okvirju prvotnega dogovora spremenit, je to pravi trenutek.

web-icon-code

V etru

Tvoje okno v splet je del tebe in tvojega posla. Sedaj ga lahko s ponosom pokažeš svojim prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem.

Je napočil čas za tvoje okno v splet?

Dovoli, da ti pri tem pomagamo.
Oddaj neobvezujoče naročilo

Bistvene lastnosti

ODZIVNOST

VSI S(M)O NA MOBITELIH

Večina prometa na spletu danes poteka preko mobilnih naprav.
Zato je vsaka stran stran, ki jo izdelamo, že prirejena za uporabo tako na računalnikih, kot na tablicah in pametnih telefonih.
Responsive je po slovensko odziven design in pomeni, da se vsebina spletne strani prilagodi na velikost ekrana, na katerem se prikazuje. S tem se izboljša izgled in uporabniška izkušnja. To pa spet vpliva na število obiskov strani.

web-dev-10
web-dev-11

HITROST

PREHITRA STRAN NE OBSTAJA

Počasna spletna stran ne bo imela obiska, ki ga želiš in potrebuješ. Brskalniki, predvsem Google, štejejo hitrost strani – kako hitro se odpira – za enega najpomembnejših dejavnikov za prikazovanje v iskalnih rezultatih.
Največja zavora so slike. Prevelike slike pomenijo preveč podatkov, ki jih brskalnik mora naložiti. In to traja. V povprečju 80% obiskovalcev zapusti spletno stran, če se ne naloži v 3 sekundah.

VARNOST

NA SPLETU MRGOLI NEPRIDIPRAVOV

Biti prisoten na spletu, tej globalni tržnici za vse živo, je lepo, moderno in koristno.
Žal pa prinaša s seboj tudi izpostavljenost ljudem s slabimi nameni. Hekerji vdirajo v spletne strani zato, da kradejo podatke, delajo poslovno škodo ali samo zato, da nagajajo.
Varnost pred takšnimi vlomi in tudi spamerji je nujna za dolgo in uspešno uporabo spletne strani. Zato je zaščita spletne strani del našega osnovnega paketa in jo vgradimo takoj, ko se lotimo izdelave.

web-dev-14

Še oklevaš?

Ne skrbi. NA VSA DODATNA VPRAŠANJA TI BOMO Z VESELJEM ODGOVORILI.
Naroči spletno stran
web-dev-13