Moja ladja

Brezplačno


Moje ime je M. Pomagal ti bom naročiti ponudbo za zavarovanje tvojega plovila.
Če bi se kjerkoli zataknilo, se pomakni na moder vprašaj.  Izberi datum veljavnosti. Če ga še nimaš, izberi datum 5 let od dne, ko greš plovilo registrirati. Več o tem TUKAJ.

  Napiši trenutno vrednost plovila z vso dodatno opremo, brez motorja.


  Napiši trenutno vrednost motorja.


  Vse slike izberi in naloži naenkrat.

  • (max file size 10 MB)

  Kopije zavarovalne police, plovnega dovoljenja, računa za plovilo, ipd...

  Vse dokumente izberi in naloži naenkrat.

  • (max file size 10 MB)

  M - nazdraviČestitam, prispela sva na konec.
  Sedaj samo še klikni na "Naroči ponudbo", vnesi svoje podatke in napiši vse, kar se ti zdi pomembno (npr. dodatno opremo plovila, namen uporabe, povezavo do oglasa na spletu, ipd...).
  Pa na zdravje!

Če ti je všeč, deli s prijatelji!

Opis

Zavarovanje plovil je namenjeno tistim med vami, ki obožujete morje. In to tako zelo, da ste nabavili lasten čoln, jet-ski, jadrnico ali celo jahto.

Kot pri vseh vozilih, cestnih ali vodnih, velja, da ga moraš zavarovati, če želiš uživati brez skrbi. Bodisi zaradi morebitnih kazni ali česa hujšega.
Odvisno od tega, za kakšno plovilo gre, ga lahko zavaruješ osnovno (za primer povzročitve škode tretjim osebam in njihovim stvarem) in/ali kasko (gre za zavarovanje vašega plovila v primeru ujme, lastne smole ali nepridipravov). Vodnih skuterjev in gumenjakov z mehkim dnom kasko žal ne moremo zavarovati. Ponuja pa to Zavarovalnica Adriatic, s katero ne sodelujemo.
Cena je v osnovi odvisna od območja plovbe, moči motorja in vrednosti plovila z dodatno opremo.

Kaj potrebuješ za zavarovanje plovil?

Potrebuješ registrsko številko plovila, plovno dovoljenje oz. datum veljavnosti plovnega dovoljenja, račun, če gre za nakup novega plovila, osnovne podatke o plovilu in motorju, ki ga želiš zavarovati, računalnik ali pametni telefon in 2 minuti časa.

V kolikor še nimaš registrske številke, pokliči na Luško Kapetanijo in se naroči na registracijo. Ob tem ti naj sporočijo tudi registrsko številko.