Zavarovanje

Osem najboljših aplikacij na trgu za praktično vse vrste zavarovanj.

Vrste zavarovanj

Z nami lahko skleneš skoraj vsako zavarovanje, ki ga potrebuješ in želiš. Porabili smo nešteto dni in noči, da smo naredili naročanje ponudb in skepanje zavarovanj tako preprosto in kvalitetno, kot tega slovenski trg še ni videl. Brez nepotrebnega pisanja in klicanja sem ter tja, lahko poskrbiš za vse, kar ti je drago.

Vozila

Zavarujemo vse vrste cestnih vozil: avtomobile, motorna kolesa, avtodome, kombije, tovornjake, traktorje... Ponudbo za zavarovanje naročiš v treh minutah, kjer te že čaka pomočnik M.

Plovila

Sem spadajo vsi čolni, jadrnice, jahte in jet-skiji. Zavaruješ jih lahko osnovno in/ali kasko. Kateri podatki so nujni za pripravo ponudbe in kaj vse vpliva na ceno, izveš v aplikaciji Moja ladja.

Nepremičnine

Nudimo zavarovanja za hiše in stanovanja. Kot prvi v Sloveniji ti omogočamo, da ga izbereš in skleneš kar direktno preko spleta. Seveda s preglednico kritij in z razlago strokovnih pojmov.

Podjetja

Kot lastnik podjetja veš, kaj lahko ogrozi tvoje poslovanje. Izberi, kaj želiš zavarovati, mi pa bomo zate poiskali najboljšo ponudbo na slovenskem trgu. Brez napetih živcev in izgube časa.

Življenje

Življenjsko zavarovanje se je desetletja prodajalo napačno. Ne gre namreč za varčevanje, ampak za zaščito tistih, ki ti največ pomenijo. Preveri, kaj, glede na tvojo situacijo, potrebuješ.

Otroci

Pripravili smo tri razumljive variante nezgodnega zavarovanja, h katerim lahko priključiš dnevno odškodnino in zlome. Poigraj se z opcijami in izberi pravo zate in tvojega otroka.

Tujina

Obisk zdravnika v tujini nikoli ni poceni. Poskrbi za mirno potovanje z dobro asistenco v tujini. Zavarovanje lahko skleneš takoj - tako zase kot za celotno družino. Seveda s preglednico kritij.

Kmalu!

V kratkem bo na voljo nova aplikacija. Baje, da je koristna. 😉

Domače živali

Če že veš, da veterinar ni poceni, skleni zavarovanje za svojega psa ali mačko. Pa tudi kaj bolj eksotičnega se da urediti. Zato, da te bo naslednjič glede računa pol manj bolela glava.

Klikni

>>>

Izpolni

>>>

Poslikaj

>>>

Pošlji

>>>

POMEMBNO:

Zavarovanje ni varčevanje. Plačaš ga, da te zaradi financ ne bo bolela glava, če se zgodi. Naša naloga pa je, da te ne bo bolela glava zaradi cene, če se ne zgodi.

Naroči ponudbo / Skleni zavarovanje

Najpogostejša vprašanja


Odškodnina

Razvili smo najbolj preprost način oddajanja zahtevkov za odškodnino na trgu.