Shopping Cart

No products in the cart.

Zavarovanje

Izbrati in skleniti primerno zavarovanje nikoli ni bilo preprosto ali fajn opravilo. Vse do sedaj. Zavarovanje lahko pri nas skleneš kar preko spleta. V par minutah in z nekaj kliki.

Zavarovanja na mojzastopnik.si

Vrste zavarovanj, ki jih ponujamo

Razvili smo devet najboljših aplikacij na trgu za praktično vse vrste zavarovanj.

Aplikacija za zavarovanje vozil

Vozila

Zavarujemo vse vrste cestnih vozil: avtomobile, motorna kolesa, avtodome, kombije, tovornjake, traktorje. Osnovno, polni in delni kasko, samo toča…ni, da ni.

NAROČI PONUDBO

Aplikacija za zavarovanje plovil

Plovila

Nudimo zavarovanja za čolne, jadrnice in vodne skuterje. Osnovno in kasko. Informativni izračun v 1 minuti, zavarovanje v 2 minutah. Samo pri nas kar preko spleta!

SKLENI ZAVAROVANJE

Aplikacija za zavarovanje nepremičnin

Nepremičnine

Edini v Sloveniji ponujamo zavarovanje za hišo ali stanovanje kar preko spleta. Odličen paket s preglednico vseh kritij in super ceno. Da ne kupiš mačka v žaklju.

SKLENI ZAVAROVANJE

Aplikacija za zavarovanje podjetij

Podjetja

Kot lastnik podjetja veš, kaj lahko ogrozi tvoje poslovanje. In ker veš, kaj moraš zavarovati,  bomo zate poiskali najboljšo ponudbo na slovenskem trgu.

NAROČI PONUDBO

Aplikacija za življenjsko zavarovanje

Življenje

Življenjsko zavarovanje se je desetletja prodajalo napačno. Ne gre namreč za varčevanje, ampak za zaščito tebe in tvojih najbližjih. Preveri, kaj dejansko potrebuješ.

NAROČI PONUDBO

Aplikacija za nezgodno zavarovanje otrok

Otroci

Ponujamo tri razumljive variante nezgodnega zavarovanja za otroke do 25 leta starosti. K osnovnemu paketu lahko dodaš dnevno odškodnino in zlome. 

SKLENI ZAVAROVANJE

Aplikacija za turistično zavarovanje

Tujina

Poskrbi za mirno potovanje z dobro asistenco v tujini. Letno ali kratkoročno, individualno ali družinsko. S preglednico kritij in ugodno ceno. Vse v 2 minutah!

SKLENI ZAVAROVANJE

Aplikacija za zavarovanje domačih živali

Hišni ljubljenčki

Skleni najboljše zavarovanje za tvojega psa ali mačke. Rabiš 2 minuti časa in podatke ljubljenčka. Zato, da te naslednjič ob računu veterinarja ne bo bolela glava.

SKLENI ZAVAROVANJE

Aplikacija za zdravstveno zavarovanje

Zdravje

Z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem Zdravje prideš do specialističnih pregledov, zdravljenja in fizioterapij brez čakalnih dob! Skleni v 2 minutah, preprosto preko spleta.

SKLENI ZAVAROVANJE

Aplikacija za zavarovanje mladega voznika

Mladi voznik

Da ti ne bo treba izbirat, kateri avto lahko voziš, skleni zavarovanje mladega voznika, s katerim lahko voziš vse. Velja za osnovno in za kasko zavarovanje.

SKLENI ZAVAROVANJE

Aplikacija za zdravstveno zavarovanje

Best Doctors

Zavarovanje Najboljši zdravniki sveta preprosto preko spleta! Drugo menje, zdravljenje pri največjih specialistih na svetu, sredstva za spremljevalca…zato, ker je zdravje vse.

SKLENI ZAVAROVANJE

Zavarovalnice, s katerimi sodelujemo

Za vsako vrsto zavarovanja sodelujemo s skrbno izbranimi zavarovalnicami.

Zavarovalnica Allianz na mojzastopnik.si

Vozila, plovila, hiše in stanovanja, podjetja in življenjsko zavarovanje.

POGOJI

Zavarovalnica Grawe na mojzastopnik.si

Vozila, hiše in stanovanja, podjetja, življenjsko in turistično zavarovanje.

POGOJI

Zavarovalnica Sava na mojzastopnik.si

Vozila, podjetja, nepremičnine, turistično in življenjsko zavarovanje.

POGOJI

Najpogostejša vprašanja

Kaj vas glede zavarovanj najbolj zanima.

Najpogostejsa vprasanja

Kako uporabim aplikacijo?

Pritisneš na ikono za zavarovanje, ki te zanima in slediš postopku. Porabili smo ure in ure, da smo ga naredili kar se da razumljivega. V kolikor pa bi naletel na težavo – piši M-u spodaj desno na ekranu ali pokliči. Bomo rešili.

Kako sklenem zavarovanje?

Preprosto povedano, gre za običajno spletno trgovino. Za zavarovanja, pri katerih omogočamo takojšnjo sklenitev, ker je cena znana, izpolniš vsa vprašanja v aplikaciji in klikneš na gumb Skleni zavarovanje. Preusmerilo te bo v Košarico, kjer pregledaš svoje naročilo, nato nadaljuješ na Zaključek naročila, kjer vneseš svoje podatke in zaključiš naročilo. Zavarovalno polico s podatki za plačilo na najdeš na svojem računu na zavihku Arhiv. Pri zavarovanjih, kjer se za ceno pogajamo z zavarovalnicami , ker je cena odvisna od posameznika in popusta, ki ga zanj lahko iztržimo, je postopek praktično enak. Izpolniš aplikacijo in klikneš Naroči ponudbo. Na podlagi tega povpraševanja ti bomo poslali neobvezujočo ponudbo. Če jo sprejmeš, ti podpisano polico pošljemo po mailu ali pošti. Vedno je dosegljiva tudi na tvojem računu.

Kako plačam?

Vsi podatki za nakazilo preko spletne banke ali za plačilo s položnico so priloženi v zavarovalni dokumentaciji. Denar nakažeš na račun zavarovalnice. mojzastopnik.si s plačilnim prometom med tabo in zavarovalnico nima nič.

Kako pridem do police?

Zavarovalno polico skupaj z računom, trajnikom, potrdilom za registracijo ipd. naložimo na tvoj račun. Najdeš ga zgoraj desno v meniju – tam ko je ona mala ikonica -> Moj račun. Na profilu izberi zavihek Arhiv. Polico in vse dokumente lahko nato natisneš na navaden bel papir.
Po želji jo fizično pošljemo tudi po pošti na tvoj domači naslov. Ne glede na pošiljanje, še vedno bo v elektronski obliki na tvojem računu.

Kaj naredim v primeru škode?

Obišči svoj račun in klikni na zavihek Prijava škode. Izbereš ustrezno vrsto zavarovanja in pokličeš asistenco ali prijaviš škodni primer kar preko spleta.
Če je stvar bolj komplicirana, pokliči ali pošlji sms na +386(0)41737-062.
Odvisno od primera bomo skupaj dorekli nadaljne korake. Nič bat’.

Kdo lahko vidi moje naročilo?

Stran uporablja zaščiten protokol https. Vsi podatki in vsa naročila so kodirani in vidni samo tebi. Za dodatno zaščito je poskrbljeno še s hrambo vseh pogodb na oblaku Google Drive.