Zavarovanje

Izbrati in skleniti primerno zavarovanje nikoli ni bilo preprosto ali fajn opravilo. Vse do sedaj.
Zavarovanje lahko pri nas skleneš kar preko spleta. V par minutah in z nekaj kliki. Poglej kako.

Oddaj naročilo
zavarovanja-m

Vrste zavarovanj, ki jih ponujamo

Razvili smo osem najboljših aplikacij na trgu za praktično vse vrste zavarovanj.

VOZILA-O-copy

Vozila

Zavarujemo vse vrste cestnih vozil: avtomobile, motorna kolesa, avtodome, kombije, tovornjake, traktorje… Osnovno, kasko, delne kombinacije, asistenca, toča,.. ni da ni. V 2 minutah.
PLOVILA-O-copy

Plovila

Sem spadajo vsi čolni, jadrnice, jahte in jet-skiji. Zavaruješ jih lahko osnovno in kasko. Poglej, koliko zavarovanje za tvoje plovilo stane in če ti ustreza, ga s par kliki kar skleni.

NEPREMICNINE-O-copy

Nepremičnine

Nudimo zavarovanja za hiše in stanovanja. Kot prvi v Sloveniji ti omogočamo, da ga izbereš in skleneš kar direktno preko spleta. Seveda z lepim pregledom vseh kritij.
PODJETJA-O-copy

Podjetja

Kot lastnik podjetja veš, kaj lahko ogrozi tvoje poslovanje. In ker veš, kaj moraš zavarovati,  bomo zate poiskali najboljšo ponudbo na slovenskem trgu. Brez stresa in izgube časa.
ZIVLJENJE-O-copy

Življenje

Življenjsko zavarovanje se je desetletja prodajalo napačno. Ne gre namreč za varčevanje, ampak za zaščito tistih, ki ti največ pomenijo. Preveri, kaj dejansko potrebuješ.
OTROCI-O-copy

Otroci

Izbiraš lahko med tremi razumljivimi variantami nezgodnega zavarovanja za otroke do 25 leta starosti. Dodaš lahko dnevno odškodnino in zlome. Vse to le s par kliki.
TUJINA-O-copy

Tujina

Poskrbi za mirno potovanje z dobro asistenco v tujini. Zavarovanje lahko skleneš samo zase ali za celotno družino. V pomoč ti bo preglednica kritij in takojšen prikaz cene.

Kmalu!

Prihaja nova aplikacija. Pravijo, da je koristna.
ZIVALI-O-copy

Hišni ljubljenčki

Naroči ponudbo za zavarovanje tvojega psa ali mačke. Potrebuješ le podatke tvojega ljubljenčka in dve minuti časa. Zato, da te naslednjič ob računu ne bo bolela glava.

Zavarovalnice, s katerimi sodelujemo

Za vsako vrsto zavarovanja sodelujemo s skrbno izbranimi zavarovalnicami.

allianz

Allianz

grawe

Grawe

sava

Sava

wiener

Wienerstädtische

najpogostejsa vprasanja na mojzastopnik.si

Najpogostejša vprašanja

Kaj vas glede zavarovanj najbolj zanima.

Kako uporabim aplikacijo?
Pritisneš na ikono za zavarovanje, ki te zanima in slediš postopku. Porabili smo ure in ure, da smo ga naredili kar se da razumljivega. V kolikor pa bi naletel na težavo – piši M-u spodaj desno na ekranu ali pokliči. Bomo rešili.
Kako sklenem zavarovanje?
Za zavarovanja, pri kateriš omogočamo takojšnjo sklenitev (plovila, tujina, otroci in nepremičnine), izpolniš vsa vprašanja v aplikaciji in klikneš na gumb Skleni zavarovanje. Preusmerilo te bo na Zaključek naročila, kjer vneseš svoje podatke in zaključiš naročilo. Zavarovalno polico s podatki za plačilo na najdeš na svojem računu na zavihku Arhiv.
Pri zavarovanjih, kjer se za ceno pogajamo z zavarovalnicami (podjetja, vozila, živali, itd…), je postopek praktično enak. Izpolniš aplikacijo in klikneš Naroči ponudbo. Na podlagi tega povpraševanja ti bomo poslali neobvezujočo ponudbo. Če jo sprejmeš, ti podpisano polico pošljemo po mailu ali pošti. Vedno je dosegljiva tudi na tvojem računu.
Kako plačam?
Vsi podatki za nakazilo preko spletne banke ali za plačilo s položnico so priloženi v zavarovalni dokumentaciji. Denar nakažeš na račun zavarovalnice. mojzastopnik.si s plačilnim prometom med tabo in zavarovalnico nima nič.
Kako pridem do police?
Zavarovalno polico skupaj z računom, trajnikom, potrdilom za registracijo ipd. naložimo na tvoj račun. Najdeš ga zgoraj desno v meniju – tam ko je ona mala ikonica -> Moj račun. Na profilu izberi zavihek Arhiv. Polico in vse dokumente lahko nato natisneš na navaden bel papir.
Po želji jo fizično pošljemo tudi po pošti na tvoj domači naslov. Ne glede na pošiljanje, še vedno bo v elektronski obliki na tvojem računu.
Kaj naredim v primeru škode?
Obišči svoj račun in klikni na zavihek Prijava škode. Izbereš ustrezno vrsto zavarovanja in pokličeš asistenco ali prijaviš škodni primer kar preko spleta.
Če je stvar bolj komplicirana, pokliči ali pošlji sms na +386(0)41737-062.
Odvisno od primera bomo skupaj dorekli nadaljne korake. Nič bat’.
Kdo lahko vidi moje naročilo?
Stran uporablja zaščiten protokol https. Vsi podatki in vsa naročila so kodirani in vidni samo tebi. Za dodatno zaščito je poskrbljeno še s hrambo vseh pogodb na oblaku Google Drive.

Pin It on Pinterest