Moj račun Košarica0 pokliči

Zdravstveno zavarovanje

Od 10,08€

Za sklenitev zdravstvenega zavarovanja najprej izpolni IDD vprašalnik za ugotovitev tvojih potreb, nato določi zavarovanca in sledi aplikaciji.
Zavarovalnica v ponudbi:
Sava

Opis

Z našo aplikacijo lahko skleneš kar dve vrsti zdravstvenega zavarovanja. Oziroma, bolje rečeno, Najboljši zdravniki sveta je storitev. Dodatno zdravstveno zavarovanje ni dopolnilno zdravstveno zavarovanje, kot ga ponujajo nekatero zavarovalnice, tu gre za stopnjo višje. Pa poglejmo:

1. Zdravstveno zavarovanje Najboljši zdravniki sveta

Zdravstveno zavarovanje Najboljši zdravniki sveta je oblika zavarovanja, ki omogoča dostop do zdravljenja pri najboljših zdravnikih in ustanovah za zdravljenje v tujini ter dostop do drugega zdravniškega mnenja. Vaše zdravje vam bo hvaležno, saj bo v najnujnejših trenutkih zagotovo v najboljših rokah.

Kaj vključuje zdravstveno zavarovanje Najboljši zdravniki sveta?

 • Dostop do najboljših zdravnikov po vsem svetu in zdravljenje v priznanih mednarodnih centrih v vrednosti do 1.000.000 EUR.
 • Pridobitev drugega mnenja zdravnika traja praviloma 15 delovnih dni, po prejemu celotne dokumentacije.
  Drugo zdravniško mnenje podajo priznani zdravniki specialisti, ki so vodilni na svojem področju in delajo pod okriljem blagovne znamke Best Doctors. Družbo Best Doctors je leta 2017 prevzela prevzemna družba Teladoc Health, Inc., ki je s prevzemom vstopila v vsa pravna razmerja prevzete družbe, pri čemer se storitve še naprej tržijo in izvajajo pod imenom Best Doctors.
 • Celoten postopek uporabe storitve se aktivira z enim klicem na brezplačno tel. številko 080 19 20. Pogovor poteka v slovenskem jeziku.
 • V primeru hospitalizacije v tujini zaradi zdravljenja krite bolezni je zavarovanec dnevno upravičen še do 100 EUR nadomestila za bolnišnični dan (do največ 60 dni).
 • Možnost sklenitve kot samostojno zavarovanje ali priključitev k že obstoječemu življenjskemu zavarovanju.
 • Zavarovanje nudi visoka zavarovalna kritja brez varčevalne komponente.

Krite bolezni in zdravstveni postopki

Rakava obolenja

Vključuje zdravljenje kateregakoli malignega tumorja, vključno z levkemijo, sarkomom in limfomom (razen kožni limfom), za katerega je značilna nenadzorovana rast in širitev malignih celic ter napad tkiv, kot tudi zdravljenje predmalignih tumorjev in in-situ karcinomov, ki so omejeni na epitel področja nastanka in niso prešli na stromo ali bližnja tkiva.

Presaditve organa živega darovalca

Vključuje kirurško presaditev ledvice, dela jeter, pljučnega režnja ali trebušne slinavke. Neozdravljivi organ je nadomeščen z drugim, enakim organom, ki ga daruje druga živa kompatibilna oseba.

Presaditve kostnega mozga

Vključuje kirurško presaditev kostnega mozga zaradi neozdravljive okvare njegove funkcije. Kostni mozeg je kompatibilen z drugim mozgom iste vrste, ki ga daruje: zavarovanec (transplantacija zavarovančevih gojenih celic) ali živa kompatibilna oseba.

Težji operativni posegi

Nevrokirurgija – vsebuje vse kirurške posege na možganih in/ali drugih znotraj lobanjskih strukturah, kot tudi benigne tumorje hrbtenjače.

Zamenjava in popravilo srčnih zaklopk – vključuje celotno zamenjavo ali popravilo ene ali več srčnih zaklopk.

Kirurška koronarna revaskularizacija (miokardna revaskularizacija) – vključuje kirurški poseg, ki je opravljen po predlogu kardiologa zaradi zožitve ali neprehodnosti ene ali več koronarnih arterij.

2. Dodatno zdravstveno zavarovanje Zdravje

Z zdravstvenim zavarovanjem vam v primeru novo nastale bolezni, stanja ali poškodbe, za katero ste v času jamstva pridobili zdravniško napotilo, omogočamo enostavnejši in hitrejši dostop do zdravstvenih specialističnih storitev ali asistenčnih storitev ter zdravljenja brez čakalnega roka.

ePosvet pri zdravniku specialistu

Zavarovanci z zdravniškim napotilom (eNapotnica) lahko izberete specialistični pregled pri zdravniku specialistu s pomočjo video klica – enostavno, priročno, varno in prihrani čas. Takšen posvet je za zdaj možen na področjih:

 • dermatologije,
 • ortopedije,
 • fizikalne medicine in
 • ORL.

Za izvedbo ePosveta potrebujete eNapotnico, računalniško napravo s kamero (PC, pametni mobilni telefon, tablica) in stabilno internetno povezavo. Zanj se dogovorite s klicem na 080 19 20, ko se dogovarjate za zdravstveno asistenco.

Paket Zdravje in paket Zdravje plus

Paket Zdravje

Zavarovanje nudi asistenčne storitve organiziranja in naročanja ter kritja stroškov do višine 3.000 € za:

 • specialistične ambulantne storitve, ki vključujejo specialistične ambulantne preglede na področjih kritja, osnovne diagnostične preiskave (laboratorijske preiskave, ultrazvok, rentgen, EKG in druge ) in enostavne ambulantne posege (med katere spadajo tudi odstranitev manjšega kožnega izrastka, biopsija, punkcija …),
 • zahtevne diagnostične preiskave, med katere spadajo tudi CT, magnetna resonanca, gastroskopija, kolonoskopija.

Paket Zdravje Plus

 • specialistične ambulantne storitve, ki vključujejo specialistične ambulantne preglede na področjih kritja, osnovne diagnostične preiskave (laboratorijske preiskave, ultrazvok, rentgen, EKG in druge ) in enostavne ambulantne posege (med katere spadajo tudi odstranitev manjšega kožnega izrastka, biopsija, punkcija …);
 • zahtevne diagnostične preiskave, med katere spadajo tudi CT, magnetna resonanca, gastroskopija, kolonoskopija;
 • zdravstvene posege v enodnevni obravnavi na področjih kritja, med katere spadajo tudi artroskopija, operacija sive mrene, operativno zdravljenja krčnih žil, operacija kile, operacija haluxa valgusa;
 • ambulantne fizioterapije, ki predstavljajo nadaljevanje specialistične zdravstvene obravnave.

Prospekt

Klikni na gumb za ogled prospekta.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zdravstveno zavarovanje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.