Shopping Cart

No products in the cart.

Pogoji poslovanja

Z uporabo naše spletne strani in njenih storitev se strinjate z naslednjimi pogoji poslovanja:

 1. Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu https://mojzastopnik.si.
 2. Lastnik domene mojzastopnik.si, spletne strani https://mojzastopnik.si in vseh avtorskih pravic je Mark Ogner, Trubarjeva 6, 2000 Maribor.
 3. Dejavnost zavarovalnega zastopanja izvaja Moj zastopnik, Mark Ogner s.p., Trubarjeva 6, 2000 Maribor. Dovoljenje za izvajanje dejavnosti zavarovalnega zastopanja je podelil senat Agencije za zavarovalni nadzor 22.1.2015 pod številko 40110-0145/2015-4.
 4. Naročilo ponudbe za zavarovanje ni obvezujoče. To postane šele, ko stranka potrdi ponudbo v za to namenjenem e-mailu.
 5. Naročila za zavarovanja, kjer omogočamo takojšnjo sklenitev, so obvezujoče od trenutka, ko stranka pritisne gumb Zaključi naročilo. To so zavarovanje plovil, zavarovanje nepremičnin, nezgodno zavarovanje otrok, zavarovanje za tujino z asistenco, zavarovanje domačih ljubljenčkov, zavarovanje za mladega voznika in zdravstveno zavarovanje. V kolikor bi bila cena naročenega zavarovanja, zaradi spremembe cenika npr., višja od naročene, bo stranka prejela popravljen izračun v odobritev.
 6. Dejavnost odškodninskih zahtevkov ni v domeni lastnika spletne strani mojzastopnik.si. Ta spletna stran omogoča lažjo oddajo zahtevka za odškodnino, postopek pelje naprej odvetniška družba s pooblastilom vlagalca zahtevka. Strošek storitve mojzastopnik.si je 7% višine izplačane odškodnine in se zaračuna le, če je zahtevek bil uspešen.
 7. Lastnik spletne strani in vsi izvajalci dejavnosti se zavezujejo, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletne strani https://mojzastopnik.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam, razen tistim, ki so ponudniki storitev(zavarovalnice ali odvetniška družba).
 8. Vsi podatki bodo obravnavani strogo zaupno in varovani v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu osebnih podatkov. To pomeni, da se bodo vaši osebni podatki obdelovali le za namene, za katere ste nam jih posredovali in da jih ne bomo delili s tretjimi osebami brez vašega izrecnega soglasja, razen če je to potrebno za izpolnitev vaših zahtev ali v skladu z veljavnimi zakonskimi določbami. Prav tako bomo zagotovili ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, razkritjem, kopiranjem ali spreminjanjem.
 9. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.
 10. Spletna stran uporablja “piškotke”. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto mojzastopnik.si namesti piškotke na vaši napravi. Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.
 11. Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.
 12. Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.
 13. GDPR: Vaša zasebnost nam je pomembna. Več o podatkih, ki jih zbiramo, zakaj jih zbiramo in kako jih uporabljamo, preberite v naši Politiki zasebnosti. Če imate kakršne koli pomisleke ali vprašanja o obdelavi vaših osebnih podatkov, se lahko vedno obrnete na nas preko kontaktnega obrazca na podstrani Kontakt ali emaila info@mojzastopnik.si.
 14. Spletna stran mojzastopnik.si je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu lastnik in izvajalci dejavnosti ne morejo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na strani. Te se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.Lastnik spletne strani in izvajalci dejavnosti ne sprejemajo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani. V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, lastnik domene in izvajalci del ne prevzemajo odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.
 15. Vsa besedila, postopki in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna strana mojzastopnik.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP). Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja lastnika spletne strani in domene mojzastopnik.si, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.
 16. © MOJZASTOPNIK.SI 2015 – 2023