Shopping Cart

No products in the cart.

Novogradnje Maribor

Soseska Novi vrtovi –  kakovostno bivanje, ozelenjena okolica, parkirana vozila v podzemni garaži

Med Qlandio in Engelsovo ulico skupina Novogradnje Maribor gradi sosesko Novi vrtovi. Naselje s šestimi povezanimi stolpiči bo vsa parkirana vozila odmaknilo v podzemno garažo,ter tako ustvarilo območje brez zunaj parkiranih avtomobilov, ki onesnažujejo ter kazijo videz okolice. Prodaja stanovanj je že v teku, kupcem pa so na voljo stanovanja različnih velikosti.Izbirajo lahko med garsonjerami, dvosobnimi, trisobnimi, štirisobnimi in petsobnimi stanovanji z velikimi terasami. Uporabne površine stanovanj so od 53 do 120 kvadratnih metrov. Cene garsonjer z atrijem se gibljejo od 56.800 evrov naprej, dvosobnih stanovanj od 79.100 evrov naprej, trisobnih od 106.700 evrov ter štiri in petsobnih od 149.700 evrov.Stanovanja bodo izdelana na ključ, kupci pa imajo možnost izbire posameznih materialov.

Novi vrtovi

Lokacija soseske je ugodna in bo nudila visoko kakovost življenja in bivanja. Možnosti za aktivno preživljanje časa v naravi, bodo zaradi bližine Pohorja, športnih objektov ter atletskega kluba, zelo privlačne. V neposredni bližini se nahajajo trgovine, šole, vrtci in vsa mestna infrastruktura, ki je dostopna peš. Center mesta, fakultete in ostale inštitucije sooddaljene dva kilometra, kar bo stanovalcem omogočalo dostop s kolesom ali peš. Hiter je dostop do glavne ceste prav tako do avtoceste.

Najpomembnejše lastnosti soseske:

-Zelena okolica, ki nudi možnost kvalitetnega preživljanja časa na prostem

-Skrit mirujoč promet v podzemni garaži

-Urbana oprema v okolici, klopi, igrala za otroke, svetila

-Miren in zelen predel Maribora

Najpomembnejše lastnosti stavb:

-Veliki lastniški atriji, balkoni in terase

-Premišljeno zasnovani tlorisi

-Funkcionalna in kvalitetno osončena stanovanja

-Sodobna arhitekturna zasnova

Površine med stavbami bodo povezane s speljanimi potmi, ozelenjene ter opremljene z vso potrebno urbano opremo. V moderni in estetski obliki bodo stanovalcem na voljo igrala za otroke, klopi ter koši za odpadke. Soseska bo v nočnem času tudi osvetljena na najboljprimeren in racionalen način.

Poudarek naselja je tudi na trajnostni mobilnosti, saj imajo podzemni parkirni prostori na željo stranke možnost električnega priključka za polnilnico električnega avtomobila. Na voljo bodo tudi prostorne kolesarnice, ki bodo stanovalcem omogočale varovano hrambo koles. Nenazadnje, bo soseska s svojo ugodno lokacijo spodbujala hojo ter uporabo javnega prometa za dostop do ostalih delov mesta.

Za dodatne informacije lahko obiščete spletno stran www.novogradnje-maribor.si/novi-vrtovi/, pokličete na 031 442 999 ali pišete na email: novivrtovi@novogradnje-maribor.si

Deli s prijatelji

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja