Shopping Cart

No products in the cart.

zavarovalniuca, marketingar in nogomet

Zavarovalničar, marketingar in nogomet

Nogomet bolj redko gledam, ampak to finale mi bo ostalo v spominu.
V zadnjih minutah finala drugega podaljška evropskega nogometnega prvenstva je namreč zazvonil telefon.

“Čuj”, pravi človek na drugi strani, “izpostavi tri stvari, ki so najbolj ključne na tvoji strani in nekaj na kratko napiši o njih.”
Lepo sem ga prosil, če se lahko slišiva po finalu, kjer je – kolikor opažam, na zadovoljstvo vseh – zmagala Portugalska.

Finale se je končalo in sva se slišala. Torej, dobil sem nalogo, da na kratko napišem bistvene lastnosti treh ključnih zadev s te strani. Ura je bila že čez polnoč, zato sva se zmenila, da bom to storil danes. No, danes je že jutri in še vedno nisem naredil domače naloge.

 

Kaj torej izpostaviti?

 

Aplikacija za življenjsko zavarovanje
Konfigurator za življenjsko zavarovanje

je prva aplikacija na svetu, ki vam pove, kakšno zavarovanje potrebujete. Pa ne kar čez palec, ampak vam poda konkreten predlog glede na vašo življenjsko situacijo. Zato, da boste vi ali vaša družina, vsaj finančno preskrbljeni, če se kaj zgodi. Ja, aplikacija vam da predlog glede višine zavarovanja za primer smrti, invalidnosti, hudih bolezni in zdravljenja. In tega na svetu ni. Vsaj ne drugje kot pri nas.

 

 

Trgovina brez papirologije na mojzastopnik.si
Moj račun

je prvi spletni fascikel, po domače povedano, kjer imate shranjena in smiselno zložena vsa vaša zavarovanja, odškodninske zahtevke in naložbe. Ker je stran prilagojena za praktično vse pametne aparature na tem svetu, razen steklokeramične plošče z brezžičnim internetom, imate vse to vedno ob sebi. Če bi potrebovali. Brez premetavanja papirjev.

 

 

Aplikacija za zavarovanje vozil
Aplikacija za avtomobilsko zavarovanje

vam omogoča neverjetno hitro pridobivanje ponudb za zavarovanje kakršnegakoli vozila. Razlikuje med nakupom novega in podaljšanjem registracije tega, ki ga imate. Predstavljajte si, da kupujete nov avto, npr., in se sredi salona ali klikanja po avto.netu sprašujete, koliko pa kaj znašajo stroški…ker sodelujemo z večimi zavarovalnicami, boste odgovor dobili kar na mail. Ta čas pa lahko preverite, koliko stane cestnina in koliko vas stanejo nove tablice. Pa smo že pri naslednji zadevi.

 

 

Aplikacija za izračun stroškov registracije
Moja registracija

ni edina taka aplikacija na svetu, je pa hudičevo praktična. Pomaga ti izračunati, koliko vas bo stal tehnični, cestnina, podaljšanje registracije, tablice…

 

 

 

Aplikacija za oddajo zahtevka za odškodnino
Naš zahtevek za odškodnino

je tudi ena taka praktična zadeva. Ne poznam namreč primera, kjer bi bilo tako preprosto oddati zahtevek za odškodnino. Komaj ste se pozdravili po nesreči in bi že morali nekam letati s kupom papirjev. Ni treba, malo izklopite Facebook in to naredite kar pri nas. V sodelovanju s priznano odvetniško pisarno (ne morem povedat, katero, ker se ne smejo oglaševati) vam bomo uredili primerno odškodnino. Preprosto, ne?

 

 

Aplikacija za nezgodno zavarovanje otrok
Aplikacija Otroško nezgodno zavarovanje

je aplikacija za nezgodno zavarovanje otrok. Če imate otroka, se počasi že lahko pripravite na goro letakov, ki jih bo septembra prinesel domov iz šole ali vrtca. Lahko jih prebirate ure in ure, lahko pa vse opravite z našo aplikacijo v pičlih dveh minutah. Sami smo namreč oblikovali 3 razumljive, pregledne in kvalitetne pakete zavarovanj, ki jih lahko med seboj primerjate kar na vašem telefonu, se igrate s kombinacijami in na koncu izberete tisto, ki vašemu otroku in vašemu žepu najbolj ustreza.

 

 

Aplikacija za turistično zavarovanje
Zavarovanje za tujino

je tudi taka koristna aplikacija, se vam ne zdi? Aja, najprej vam moram še razložit zakaj. Torej, hodite na dopust čez poletje, malo v šoping čez mejo, čez zimo tja tudi na smučanje, ali pa kam na toplo pozimi? Potem veste, da prtljaga rada izgine, da so na cestah idioti, na smučišču tudi, da tropski komarji niso tako nežni kot naši…zaradi česarkoli od naštetih stvari bi potrebovali zdravniško pomoč, prevoz v bolnico ali domov, vsaj finančno se vam ne bi poznalo. Z aplikacijo Moje potovanje ste si namreč uredili zdravstveno zavarovanje za tujino, ki velja celo leto in po planetu Zemlji.

 

 

Aplikacija za zavarovanje domačih živali
Zavarovanje domačih živali

vas bo obvarovalo pred infarktom, če bi morali vašega hišnega ljubljenčka peljati na operacijo. Večino stroškov bo namreč prevzela zavarovalnica. In če nas nekaj obvaruje pred infarktom, si zasluži, da je med top tri. Če bi le izbor bil kaj lažji…

 

 

 

Aplikacija za zavarovanje nepremičnin
Aplikacija za zavarovanje nepremičnin

je aplikacija za zavarovanje vaše hiše ali stanovanja. No, vsak dom je nepremičnina, ni pa vsaka nepremičnina dom. Lahko je namreč tudi vikend. Morda celo ob morju. In v večini primerov gre za najdražjo stvar, ki jo boste v življenju kupili. Pomagali vam jo bomo zaščititi, da v primeru nepredvidenih dogodkov ne boste ob vse prihranke in viške plače. Pa naj bo to hiša, vikend, stanovanje ali najemniška garsonjera. Vse kar potrebujete, sta dve minuti časa in eno pametno aparaturo.

 

 

Aplikacija za zavarovanje plovil
Aplikacija za zavarovanje plovil

Ker je poletje, te aplikacije ne morem izpustit. Lahko bi jo poimenovali tudi Moj čoven, pa bi bistvo še vedno ostalo isto: najpreprostejši način za zavarovanje vašega čolna, gliserja, jadrnice, jahte, jet-skija in ostalih vodnih strojev.

 

 

 

Aplikacija za zavarovanje podjetij
Aplikacija za zavarovanje podjetja

bi morala ob osebnem konfiguratorju biti najpomembnejša aplikacija pri nas, če ste podjetnik. Z njeno pomočjo boste namreč zaščitili vaš vir prihodka. Izbrati morate samo, kaj želite zavarovati, vse ostalo bomo naredili mi. In seveda vam pomagamo tudi pri urejanju vaših zadev z zavarovalnico.

 

Podpora

In smo pri zadnji točki, ki se je ob tej uri spomnim. Nikoli, ampak res nikoli nas ne boste morali iskati, vedno smo namreč na istem mestu. Tu. Kar koli se zgodi, pišite, pokličite, bomo rešili.

In nazaj k marketingaru – če to sploh je, ker mi je ob polnoči v nedeljo razlagal nekaj o razliki med reklamo, marketingom in brandingom.

Zavarovalničarji in računalničarji smo tak malo svojevrstni ljudje – prvi zato, ker se nas vsi otepate, čeprav veste, da zavarovanje potrebujete, drugi pa zato, ker pač so. In ne prvi ne drugi nismo dobri v trženju tega, kar smo naredili, delamo in še bomo naredili. In če hočeš na tem svetu preživet, potrebuješ promet. In zato potrebuješ marketingarja. Sploh tega.

 

Da zaključim

Od nogometa pa do tega trenutka je minilo 26 ur. Še vedno nisem naredil domače naloge, naredili pa smo do tega trenutka pravi čudež. V tem projektu je toliko ur dela, truda, volje, želje, dobrih namenov, energije, težav in učenja, da sploh ne vem, kako to opisati. Mogoče z enim preprostim stavkom: naredili smo nekaj, česar ni bilo. Skakal bi lahko od sreče in ponosa.
Nimam pa pojma, katere tri stvari bi lahko izpostavil. Eno z lahkoto: osebni konfigurator.

Ostali dve pa ti izberi med onimi zgoraj, ok, Branko?

 

Ti je všeč? Povej naprej.
Mark Ogner
Mark Ogner

Ustanovitelj in gonilna sila mojzastopnik.si.
17 let izkušenj v zavarovalništvu je naletelo na izdelavo spletnih strani in postalo nov hobi.
V prostem času uživam na morju, v vožnji z Belko in v igranju košarke.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja